Quantum-proiect-imobiliar-gigant-în-zona-Berceni-Vidra-din-sudul-capitalei

Quantum, proiect imobiliar gigant în zona Berceni-Vidra din sudul capitalei

Grupul Quantum Real Estate, din fac parte unii dintre cei mai importanti reprezentanti din industria imobiliara locala, va demara un proiect imobiliar pe o suprafata de peste 5 hectare in zona Berceni-Vidra din sudul capitalei.

In prima faza vor fi demarate patru proiecte, Quantum Home Center, Quantum Garden Villas, Quantum Street Mall, Quantum Club Villas Residence.

La finalizarea constructiei vor fi livrate peste 120 de case si vile, 6 cladiri comerciale si spatii dedicate pentru shopping.

In fazele urmatoare proiectul va fi extins pentru cu mai multe imobile cu nivel redus de inaltime, construite pe o suprafata de cateva zeci de hectare, sub brandul Quantum City Residence.

Valoarea initiala a investitiei in achizitia de terenuri a fost de peste 5 milioane euro, iar valoarea investitiilor in edificarea proiectelor va fi de ordinul catorva zeci de milioane de euro.

Primele locuinte atat in Quantum Garden Villas cat si in cadrul proiectului Quantum Club Village Residence vor fi livrate in a doua parte a anului 2021, iar cladirea centrala Quantum Home Center, va fi data in folosinta pana la finalul anului 2021.

Proiectul comercial Quantum Street Mall urmeza sa fie inaugurat in prima parte a anului 2022.

Grupul Quantum este reprezentat exclusiv de catre SudRezidential.ro.

Pentru mai multe informatii accesati:

https://moneybuzz.ro/quantum-proiect-imobiliar-gigant-in-zona-berceni-vidra-din-sudul-capitalei/