quantum-sud

Proprietarul Sud Rezidențial inițiază un complex cu 120 de vile în comuna Berceni. Are alături 10 dezvoltatori imobiliari, printre care cei ai ansamblurilor Brown, Viva și Kreisstadt.

Drintre dezvoltatorii atrași în investiție se numără constructorii ansamblurilor Brown Residence (Bogdan Păun), Viva Residence (Oana Lupu) și Kreisstadt Residence, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

Prin Quantum Real Estate Group sunt puse la dispoziția investitorilor o serie de resurse de dezvoltare imobiliară, plecând de la concept, marketing, vânzări prin SudRezidential.ro, finanțare bancară prin Credit24h.ro și până la materiale de construcții prin Avalon Romania Building Industry – furnizor înființat de familia Grigore în 2019.

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Pentru mai multe informatii accesati:

https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/real-estate-constructii/proprietarul-sud-rezidential-initiaza-un-complex-cu-120-de-vile-in-comuna-berceni-are-alaturi-10-dezvoltatori-imobiliari-printre-care-cei-ai-ansamblurilor-brown-viva-si-kreisstadt-19973013