Dorim să vă informăm, prin prezenta, cu privire la faptul că, la acest moment, în urma eforturilor și susținerii membrilor și partenerilor Urbanis, se află în pregătire unul dintre cele mai mari convoaie umanitare private, care va pleca din București spre Suceava, pentru a putea susține eforturile celor aflați în nevoie, dar si celor care au ales deja să ajute refugiații din Ucraina.

Pentru a veni în ajutorul cetăţenilor ucraineni afectaţi de război și a voluntarilor, care acum se află în punctele fierbinți, oferind asistență și ajutor, mari proiecte rezidențiale și persoane particulare din această industrie s-au alăturat Asociației Urbanis pentru această campanie umanitară “URBANIS, solidaritate fără graniţe”, lansată de către Asociația Dezvoltatorilor Imobiliari din România în sprijinul populaţiei civile, ce este sever afectată de războiul din Ucraina.

Convoiul umanitar va fi compus din peste 30 de mașini, dintre care 20 de tiruri care vor conține peste 500 de paleți cu diverse produse destinate centrelor de ajutor umanitar din punctele de frontieră, taberelor de refugiați, centrelor de colectare a ajutoarelor umanitare și lăcașelor de cult care astăzi adăpostesc refugiații din Ucraina.

Convoiul conține sute de tone de produse pentru imediata necesitate pentru copii și adulți, diverse produse neperisabile: produse pentru igienă personală, apă, alimente neperisabile, sucuri, ceaiuri, produse de panificație si patiserie, conserve si pachete speciale, precum și alte materiale necesare în aceste tabere de refugiați.

Plecarea convoiului se va realiza Duminică, 13 Martie 2022, ora 18.30/19.00 din incinta Piața de Gros de la sediul firmei Free Market Distribution, Bulevardul Metalurgiei nr.132, sector 4, Bucuresti, care organizează activitatea de achiziție și expediere, având destinația Suceava, Comuna Stroiești, (E58) la baza de depozitare Urbanis, pusa la dispoziție de partenerii noștri de la EuroLuc Trans, bază care funcționează încă de la începutul conflictului din Ucraina în favoarea sinistraților și refugiaților ucraineni.

Convoiul ajunge să măsoare aproximativ 2 km în lungime, motiv pentru care am decis să fie însoțit de mașini tip escortă “convoi excepțional”, mașină de tip antemergător cu reprezentanții Urbanis, care se vor asigura că întreg convoiul respectă întru totul legile și condițiile de rulare și va ajunge la destinație în jurul orelor 03/04.00 în dimineata zile de luni, 14.03.2022.

Având in vedere importanța acestui demers, vă stam la dispoziție prin reprezentanții noștri oricând considerați necesar la numerele de telefon anunțate mai jos, și vă așteptam personal in ziua de Duminică, 13 Martie 2022, ora 18.30/19.00  Piața de Gros, Bulevardul Metalurgiei nr.132, sector 4, Bucuresti.

Persoane de contact:

Reprezentant Urbanis, însoțitor convoi: Ștefan Iordachel tel. 0724.112.489

Reprezentant EuroLuc Trans Suceava: Sergiu Lucan tel. 0743.977.988

Secretar General Urbanis: Bogdan Ivan tel. 0745.049.201

Vice-președinte Urbanis: Ramona Ganea tel. 0762.036.921

Președinte Urbanis: Grigore Cătălin tel. 0723.572.570

Vă mulțumim anticipat pentru toată înțelegerea și sprijinul dumneavoastră și al instituțiilor pe care le conduceți și vă stam la dispoziție pentru mai multe informații la numărul de telefon 0723.572.570 Catalin Grigore.

Mulțumiri speciale:

INSPECTORARUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ ȘI SECRETAR DE STAT ÎN MINISTERUL AFACERILOR INTERNE DR RAED ARAFAT

INSPECTORATUL GENERAL AL POLIȚIEI ROMÂNE

DIRECȚIA GENERALĂ A POLIȚIEI MUNICIPIULUI BUCUREȘTI

Această campanie a fost posibilă cu ajutorul urmatoarelor entitați și proiecte imobiliare, cărora dorim să le mulțumim incă o dată pentru ajutor:

𝘊𝘰𝘯𝘧𝘰𝘳𝘵 𝘜𝘳𝘣𝘢𝘯 𝘗𝘢𝘳𝘬 𝘴𝘪 𝘜𝘳𝘣𝘢𝘯 𝘎𝘢𝘳𝘥𝘦𝘯 𝘙𝘦𝘴𝘪𝘥𝘦𝘯𝘤𝘦,

𝘊𝘭𝘰𝘶𝘥9 𝘴𝘪 𝘈𝘬𝘤𝘦𝘯𝘵 𝘊𝘪𝘵𝘺 𝘙𝘦𝘴𝘪𝘥𝘦𝘯𝘤𝘦,

𝘉𝘳𝘰𝘸𝘯 𝘴𝘪 𝘝𝘪𝘷𝘢 𝘙𝘦𝘴𝘪𝘥𝘦𝘯𝘤𝘦,

𝘐𝘥𝘦𝘢𝘭 𝘙𝘦𝘴𝘪𝘥𝘦𝘯𝘤𝘦 𝘴𝘪 𝘚𝘵𝘶𝘥𝘪𝘰 𝘗𝘭𝘶𝘴 𝘙𝘦𝘴𝘪𝘥𝘦𝘯𝘤𝘦,

𝘛𝘩𝘦 𝘎𝘳𝘢𝘯𝘥 𝘒𝘳𝘪𝘴𝘵𝘢𝘭 𝘙𝘦𝘴𝘪𝘥𝘦𝘯𝘤𝘦 𝘴𝘪 𝘒𝘳𝘦𝘪𝘴𝘴𝘵𝘢𝘥𝘵 𝘙𝘦𝘴𝘪𝘥𝘦𝘯𝘤𝘦,

𝘎𝘢𝘭𝘢𝘹𝘺 𝘙𝘦𝘴𝘪𝘥𝘦𝘯𝘤𝘦 𝘴𝘪 𝘝𝘦𝘯𝘶𝘴 𝘙𝘦𝘴𝘪𝘥𝘦𝘯𝘤𝘦,

𝘔𝘦𝘵𝘢𝘭𝘶𝘳𝘨𝘪𝘦𝘪 𝘗𝘢𝘳𝘬 𝘙𝘦𝘴𝘪𝘥𝘦𝘯𝘤𝘦 𝘴𝘪 𝘊𝘢𝘷𝘢𝘳 𝘙𝘦𝘴𝘪𝘥𝘦𝘯𝘤𝘦,

𝘊𝘦𝘯𝘵𝘳𝘢𝘭 𝘈𝘥𝘥𝘳𝘦𝘴𝘴 𝘙𝘦𝘴𝘪𝘥𝘦𝘯𝘤𝘦 𝘴𝘪 𝘔𝘪𝘭𝘪𝘵𝘢𝘳𝘪 𝘙𝘦𝘴𝘪𝘥𝘦𝘯𝘤𝘦,

𝘋𝘳𝘦𝘢𝘮 𝘙𝘦𝘴𝘪𝘥𝘦𝘯𝘤𝘦 𝘴𝘪 𝘛𝘰𝘸𝘦𝘳 𝘙𝘦𝘴𝘪𝘥𝘦𝘯𝘤𝘦,

𝘈𝘳𝘵 𝘙𝘦𝘴𝘪𝘥𝘦𝘯𝘤𝘦 𝘴𝘪 𝘚𝘢𝘣𝘪𝘯𝘢 𝘙𝘦𝘴𝘪𝘥𝘦𝘯𝘤𝘦,

𝘑𝘰𝘺 𝘙𝘦𝘴𝘪𝘥𝘦𝘯𝘤𝘦 𝘴𝘪 𝘏𝘐𝘓𝘚 𝘗𝘢𝘭𝘭𝘢𝘥𝘺,

𝘝𝘪𝘴𝘪𝘰𝘯 𝘙𝘦𝘴𝘪𝘥𝘦𝘯𝘤𝘦 𝘴𝘪 𝘗𝘢𝘭𝘮 𝘙𝘦𝘴𝘪𝘥𝘦𝘯𝘤𝘦,

𝘏𝘐𝘓𝘚 𝘉𝘳𝘢𝘶𝘯𝘦𝘳 𝘴𝘪 𝘚𝘬𝘺 𝘎𝘢𝘳𝘥𝘦𝘯 𝘙𝘦𝘴𝘪𝘥𝘦𝘯𝘤𝘦,

𝘏𝘢𝘱𝘱𝘺 𝘏𝘰𝘮𝘦 𝘴𝘪 𝘈𝘱𝘰𝘭𝘭𝘰 𝘙𝘦𝘴𝘪𝘥𝘦𝘯𝘤𝘦,

𝘐𝘮𝘰𝘣𝘪𝘴 𝘙𝘦𝘴𝘪𝘥𝘦𝘯𝘤𝘦 𝘴𝘪 𝘎𝘭𝘢𝘹𝘺 𝘗𝘭𝘶𝘴 𝘙𝘦𝘴𝘪𝘥𝘦𝘯𝘤𝘦,

𝘓𝘰𝘰𝘬 𝘙𝘦𝘴𝘪𝘥𝘦𝘯𝘤𝘦 𝘴𝘪 𝘘𝘶𝘢𝘯𝘵𝘶𝘮 𝘔𝘰𝘥𝘶𝘭𝘦s,

𝘝𝘪𝘦𝘯𝘯𝘢 𝘗𝘢𝘳𝘬 𝘚𝘪𝘥𝘦 𝘙𝘦𝘴𝘪𝘥𝘦𝘯𝘤𝘦 𝘴𝘪 𝘚𝘶𝘥𝘙𝘦𝘻𝘪𝘥𝘦𝘯𝘵𝘪𝘢𝘭.𝘳𝘰,

𝘉𝘶𝘤𝘶𝘳𝘪𝘢 𝘙𝘦𝘴𝘪𝘥𝘦𝘯𝘤𝘦 𝘴𝘪 𝘈𝘮𝘦𝘵𝘦𝘤𝘩 𝘚𝘺𝘴𝘵𝘦𝘮,

𝘍𝘢𝘮𝘪𝘭𝘺 𝘙𝘦𝘴𝘪𝘥𝘦𝘯𝘤𝘦 𝘴𝘪 𝘊𝘳𝘦𝘥𝘪𝘵24𝘩, 𝘴𝘪 𝘯𝘶 𝘪𝘯 𝘤𝘦𝘭𝘦 𝘥𝘪𝘯 𝘶𝘳𝘮ă:

𝘙𝘪𝘱𝘢𝘤 𝘙𝘦𝘢𝘭 𝘌𝘴𝘵𝘢𝘵𝘦 𝘴𝘪 𝘗𝘦𝘥𝘳𝘰 𝘊𝘰𝘮𝘱𝘢𝘯𝘺 𝘊𝘰𝘯𝘴𝘵𝘳𝘶𝘤𝘵.