GÂNDUL LIVE. Bogdan Cosmin Ivan, Asociația Dezvoltatorilor Imobiliari, despre problema PUZ-urilor: Situația este cu adevărat gravă / Avem investitori care vor să se retragă

23 februarie 2021 by Adiru

Bogdan Cosmin Ivan, secretar general Asociația Dezvoltatorilor Imobiliari, a declarat, la GÂNDUL LIVE, că unda de șoc generată de edilul Capitalei, Nicușor Dan, care dorește să suspende PUZ-urile de sector, i-a speriat pe unii investitori imobiliari, care vor să se retragă din proiecte de sute de milioane de euro!

„Situația este cu adevărat gravă pentru noi. Numai ideea de a face acest lucru a produs efecte enorme în piață. Piața imobiliară din Capitală reprezintă 30% din piața totală a industriei imobiliare în România. Discutăm despre comercial, spații logistice, nu doar construcții de imobile.

În domeniul construcțiilor lucrează peste 100.000 de români. Doi ani nu vor mai avea posibilitatea să lucreze. Sunt peste 20.000 de firme care lucrează în construcții, care vor fi, practic, lovite brusc de un fenomen inexplicabil.

Pentru mai multe informatii accesati:

https://www.gandul.ro/actualitate/gandul-live-bogdan-cosmin-ivan-asociatia-dezvoltatorilor-imobiliari-despre-problema-puz-urilor-situatia-este-cu-adevarat-grava-avem-investitori-care-vor-sa-se-retraga-19590867