Dezvoltatorul Kristal vrea să investească 90 milioane euro în faza a doua a proiectului The Grand Kristal Residence City, care va include 12 blocuri în zona Metalurgiei.

SudRezidential, compania de consultanţă imobiliară, a anunţat o investiţie de 90 milioane euro în faza a doua a proiectului The Grand Kristal Residence City, care va include 12 blocuri, pe un teren de 10 hectare în zona Metalurgiei.

Faza II va avea 1.400 de apartamente şi 1.700 de locuri de parcare. Blocurile vor avea de la 5 până la 11 etaje, cu o distanţă de 40 de metri între clădiri.

Cele 12 blocuri vor include garsoniere simple si duble, apartamente cu două camere, apartamente cu trei camere cu balcon de tip terasă şi apartamente cu patru camere.

Potrivit dezvoltatorului, 30% din suprafaţă va fi rezervată spaţiilor verzi. De asemenea, vor fi incluse spaţii de birouri, panouri fotovoltaice şi staţii de încărcare pentru maşini electrice. Complexul prevede o zonă comercială de 16.000 de metri patraţi, magazine de proximitate, o grădiniţă, o şcoală cu program prelungit şi o sal de fitness.

Faza 1 a proiectului are 22 de blocuri,cu peste 2000 de apartamente şi 2400 locuri de parcare, urmând să fie finalizat în 2024. Compania de consultanţă imobiliară care se ocupă de vânzarea proiectului este SudRezidenţial.

Pentru mai multe informatii acesati linkul de mai jos:

https://www.zf.ro/business-construct/dezvoltatorul-kristal-vrea-sa-investeasca-90-milioane-euro-in-faza-a-21893084