quantum-real-estate-grup

SudRezidential.ro lansează un nou concept rezidenţial, mai exact un parteneriat pentru investiţii în acest domeniu, realizat de către managementul companiei SudRezidential.ro, se arată într-un comunicat trimis redacţiei.

Acesta are drept scop dezvoltarea de proiecte imobiliare mixte, alcatuite din locuinte cu regim de inaltime redus de tipul case, vile dar si din proiecte complementare: proiecte comerciale, proiecte de dezvoltare a facilitatilor sociale, in sudul Zonei Metropolitane a Capitalei, o zona aflata intr-o continua expansiune rezidentiala.

In prima faza sunt anuntate un numar de 4 proiecte : Quantum Home Center, Quantum Garden Villas, Quantum Street Mall, Quantum Club Villas Residence, care vor viza constructia unui numar de peste 120 de case si vile, 6 cladiri comerciale si spatii dedicate pentru shopping, pe o suprafata de peste 5 hectare in zona metropolitana a Capitalei, mai exact in zona Berceni-Vidra din sudul Capitalei. In fazele urmatoare proiectul va fi extins pentru edificarea de locuinte cu nivel redus de inaltime pe o suprafata de cateva zeci de hectare , ceea ce va deveni Quantum City Residence.

Valoarea initiala a investitiei in achizitia de terenuri a fost de peste 5 milioane de euro, iar valoarea investitiilor in edificarea proiectelor va fi de ordinul catorva zeci de milioane de euro.

Pentru mai multe informatii accesati:

https://www.bursa.ro/sudrezidentialro-lanseaza-un-nou-concept-rezidential-43341247