Acum 8 ani ne incepeam activitatea pe scena dezvoltarii imobiliare din Romania.

Porneam la drum cu speranta ca vom schimba lucrurile in bine si ca ne vom pune Amprenta pentru Viitor in acest domeniu atat de important pentru economia tarii noastre.

Zeci de comunicate, sute de aparitii in media si multe intalniri cu autoritatile publice din Romania si de la nivel international.

Modificari de legi, regulamente, proiecte importante, de fapt multa munca, uneori nevazuta sau nestiuta de beneficiarii acestor proiecte importante pentru piata imobiliara. Totul pentru a sustine un dans cursiv si fara sincope.

Cifra 8 are o semnificatie aparte pentru noi. Este o cifra a inceputului fara sfarsit!

La final de an 2019 am lansat un nou proiect ,,Amprenta pentru Viitor’’ pentru promovarea excelentei in domenii relevante din viata culturala, sociala, economica si sportiva. O Gala de Excelenta dedicata personalitatilor din Romania si un eveniment de caritate pentru spitalul Marie Curie din Bucuresti, realizat impreuna cu Aripi spre Viata.

Orice succes nu ar putea fi posibil fara o echipa extraordinara si acest scurt video este dedicat tocmai acestor oameni care au facut totul posibil!

Dar aici este vorba despre mai mult decat despre proiecte sau oameni, este vorba despre umanitate!