Terenuri Aparatorii Patriei

Terenuri Aparatorii Patriei! Vezi oferte de vanzari terenuri in Aparatorii Patriei!

Teren Aparatorii Patriei intravilan – 313 mp

terenuri Aparatorii Patriei

Zona: Aparatorii Patriei
Reper: Strada – Drumul Jilavei
Deschidere: 17 m

200,00 EU/mp

Teren intravilan cu o suprafata de 313 mp pozitionat foarte aproape de intersectia Aparatorii Patriei intr-o zona de vile nou construita cu strazi asfaltate si toate utilitatile (gaze, curent, canalizare, apa). Terenul este pretabil pentru resedinta si are o deschidere de 17 m.

Terenuri Aparatorii Patriei – Terenuri de vanzare Aparatorii Patriei prin SudRezidential.ro terenuri sud rezidential

Teren Aparatorii Patriei intravilan – 355 mp

terenuri de vanzare Aparatorii Patriei

Zona: Aparatorii Patriei
Reper: Metrou Dimitrie Leonida
Deschidere: 12 m
POT: 30 mp
Teren intravilan
Regim de inaltime: 15

85,00 EU/mp

Teren intravilan construibil cu o deschidere de 12 m, amplasat la cca 5 min de statia de metrou Dimitre Leonida, fosta (IMGB). Terenul dispune de utilitati generale si este ideal pentru resedinta, comerial, centru de afaceri. Cadastru, intabulare, certificat de urbanism. Disponibil imediat.

Terenuri Aparatorii Patriei – Terenuri de vanzare Aparatorii Patriei prin SudRezidential.ro terenuri sud rezidential

Teren Aparatorii Patriei intravilan – 173 mp

terenuri de vanzare Aparatorii Patriei

Zona: Aparatorii Patriei
Reper: Intersectie Metalurgiei
Deschidere: 14 m
POT: 45 mp
Teren intravilan
Acces mixt

145,00 EU/mp

Teren intravilan situat intr-o zona linistita cu o pozitie excelenta, stradala, in imediata apropriere a statiei de metrou Aparatorii Patriei, in suprafata de 173 mp si o deschidere 14 m. Este ideal pentru resedinta, spatiu comercial sau centru de afaceri. Terenul este construibil si dispune de toate actele (cadastru, intabulare, certificat urbanism) si beneficiaza de utilitati generale. Este disponibil imediat!

Terenuri Aparatorii Patriei, Metalurgiei – Vanzari terenuri Aparatorii Patriei prin SudRezidential.ro terenuri sud rezidential

Terenuri de vanzare in Aparatorii Patriei. Intra pe Sud Rezidential pentru cele mai bune oferte de vanzari terenuri in Aparatorii Patriei.

Iti recomandam si:

Teren in Berceni, langa metrou Dimitrie Leonida

Teren de vanzare in Berceni, in apropierea statiei de metrou dimitrie Leonida. Suprafata teren: 360 mp; Deschidere: 17,5 m. Pret: 85 euro/mp. Vezi mai multe detalii

Teren Berceni – 5854 mp

* Teren intravilan * Zona: Berceni * Reper: Metrou Dimitrie Leonida Pret: 75 Euro/mp * Suprafata teren: 5854 mp * Deschidere: 33 * curent electric 220V, apa, canalizare, telefon, mijloace de transport * acces stradal * strazi amenajate Vanzare teren intravilan, situat in zona de

Teren in Brancoveanu 322 mp

Terenuri Brancoveanu de vanzare. Vanzare teren in cartierul Brancoveanu, zona Alunisului, 322 mp, front stradal de 9,3 metri. Terenuri ieftine

Leave a Reply

Parteneri

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului
metalurgiei park residence

Asociatia ADIRU promoveaza si apara interesele dezvoltatorilor imobiliari din Romania in vederea dezvoltarii unei piete imobiliare cat mai eficienta si profitabila dar cu respectarea principiilor de etica, transparenta, corectitudine si parteneriat.

Asociatia dezoltatorilor imobiliari din Romania Adiru sustine si promoveaza ansambluri rezidentiale de apartamente si vile in Sector 4: Berceni, Aparatorii Patriei, Oltenitei, Dimitrie Leonida, Metalurgiei, Grand Arena, Brancoveanu, Popesti Leordeni.