Ansambluri Rezidentiale Bucuresti

Ansambluri rezidentiale in Bucuresti finalizate sau in curs de finalizare. Ansambluri rezidentiale noi Bucuresti. Apartamente in ansambluri rezidentiale Bucuresti.

Happy Home Residence Berceni 3

Happy-Home-3

Amplasat intr-o zona rezidentiala noua, cu infractructura completa si in imediata apropiere a statiei de metrou Dimitrie Leonida (5min), ansamblul Happy Home Residence 3 dispune de multiple facilitati precum si de acces rapid la marile centre si galerii comerciale aflate in zona.

Happy Home Residence Berceni 3 - Ansambluri rezidentiale Bucuresti / Ilfov promovate de Sud Rezidential

Persu 111 Residence

ansamblul rezidential Persu Residence

Amplasat intr-o zona rezidentiala noua ce dispune de acces rapid la toate mijloacele de transport in comun Ansamblul Persu 111 Residence este poate cel mai bine amplasat proiect residential din zona de Sud. Preturi incepand cu 690 €/mp !!!

Persu 111 Residence - Ansambluri rezidentiale Bucuresti / Ilfov promovate de Sud Rezidential

Galaxy Residence Berceni 2

AP-9-BL-1

Dezvoltatorul proiectului Galaxy Residence Berceni 2 promite ca mentine acelasi mod de lucru ca si pana acum, astfel incat clientul isi poate personaliza dupa propriul gust apartamenul achizitionat, daca rezervarea acestuia se face din timp.

Galaxy Residence Berceni 2 - Ansambluri rezidentiale Bucuresti / Ilfov promovate de Sud Rezidential

Brown Residence Metalurgiei

A26---etaj

Brown Residence Metalurgiei este amplasat la numai 1 minut distanta fata de mall-ul Grand Arena Berceni!. Brown Residence Metalurgiei pune la dispozitia tuturor celor interesati de achizitionarea unui imobil in cadrul ansamblului, finisaje foarte bune si echipamente de ultima generatie, cu posibilitatea personalizarii apartamentului pe gustul fiecarui client.

Brown Residence Metalurgiei - Ansambluri rezidentiale Bucuresti / Ilfov promovate de Sud Rezidential

Brown Residence

Classic Residence

gama_classic_IMG_2055

Ansamblul rezidential Classic Residence este situat la numai 100 de m de statia RATB. Noul proiect Classic Residence Berceni dispune de o suprafata de teren de 12.000 mp si este amplasat pe Sos. Oltenitei – Berceni, chiar la granita cu Sectorul 4 al capitalei, fiind practic inconjurat de mari magazine si centre comerciale dar si de unitati de invatamant sau puncte de interes major.

Classic Residence - Ansambluri rezidentiale Bucuresti / Ilfov promovate de Sud Rezidential

Viva Residence 4

blocuri Viva Residence metrou Leonida

Viva Residence 4 – un mega ansamblu rezidential situat la 2 minute de statia de metrou Dimitrie Leonida. Preturi de la 19.000 euro.
Imobilele vor fi construite pe cadre de beton armat, iar inchiderile peretilor se vor face cu ajutorul caramizilor Porotherm peste care va fi aplicata izolatia exterioara din polistiren expandat de 10 cm si tencuiala decorativa

Viva Residence 4 - Ansambluri rezidentiale Bucuresti / Ilfov promovate de Sud Rezidential

Sud Garden Residence

IMG_9833

SUD GARDEN RESIDENCE – Preturi incepand cu 650 €/mp – Cel mai bun pret de pe piata bucuresteana la ora actuala !!! Complexul rezidential Sud Garden dispune de acces rapid la statia de metrou Dimitrie Leonida.

Sud Garden Residence - Ansambluri rezidentiale Bucuresti / Ilfov promovate de Sud Rezidential

Berceni Residence

Berceni Residence

Ansamblul Berceni Residence este compus din 5 scari (denumite A, B, C, D, E), dispune de un regim de inaltime Parter + 4 etaje si are in componenta apartamente cu 2 camere, echilibrate ca si compartimentare, bine luminate si atent finisate.

Berceni Residence - Ansambluri rezidentiale Bucuresti / Ilfov promovate de Sud Rezidential

apartamente cu finantare inclusa

Corvaris Residence 5

PLAN-PARTER-BL-1.2_100

Corvaris Residence 5 este compus din 3 blocuri  cu un regim de inaltime redus (D+P+5 etaje) si are in componenta un numar de 106 unitati locative diverse, spatii de birouri si galerii comerciale la parter. Cateva din motivele pentru care Corvaris Residence 5 trebuie sa se afle pe lista dvs daca va aflati in cautarea [...]

Corvaris Residence 5 - Ansambluri rezidentiale Bucuresti / Ilfov promovate de Sud Rezidential

Confort Urban Residence Antiaeriana

Ansamblul confort Residence Antiaeriana

Confort Urban Residence Antiaeriana – apartamente noi sector 5 cu preturi de la 19.000 euro pentru garsoniere si 27.000 euro pentru apartamentele cu 2 camere. Ansamblul este situat in Sectorul 5 al Capitalei, intre doua artere principale: Sos. Alexandriei si Sos. Antiaeriana, la o distanta de numai 5 minute de statia RATB.

Confort Urban Residence Antiaeriana - Ansambluri rezidentiale Bucuresti / Ilfov promovate de Sud Rezidential

Vista Rezidential Berceni

apartament-tip-4--demisol

Vista Rezidențial Berceni este primul ansamblu rezidențial din Zona de Sud a Bucureștiului la baza căruia stă un concept unic și îndrăzneț, care va uimi și captiva atenția mult timp de acum încolo și care își va dezvălui ușor uimitoarea identitate elegantă și inovatoare, surprinzând prin echilibru, stil și funcționalitate perfectă. “Confort, rafinament și inovație”. [...]

Vista Rezidential Berceni - Ansambluri rezidentiale Bucuresti / Ilfov promovate de Sud Rezidential

C & C Residence

ansamblul-C-and-C-Residence-2

Ansamblul C & C Residence este situat intre doua artere principale: Soseaua Oltenitei si Soseaua Berceni, la o distanta de numai 10 minute de statia de metrou Dimitrie Leonida. Imobilele sunt construite pe cadre de beton armat, inchiderile peretilor sunt executate din caramida Porotherm, izolatia peretilor exteriori fiind facuta cu polistiren expandat de 10 cm

C & C Residence - Ansambluri rezidentiale Bucuresti / Ilfov promovate de Sud Rezidential

Happy Home Residence

Ap.-1-gars-dbl-

Happy Home Residence – la 5 min de metrou Dimitrie Leonida, Berceni. Ansamblu rezidential nou – preturi de la 22.000 euro pentru garsonierele de 29 mp utili (5% tva inclus). Pentru plata cash, beneficiati de o reducere de 5%

Happy Home Residence - Ansambluri rezidentiale Bucuresti / Ilfov promovate de Sud Rezidential

Six Residence

2-camere-etaj

Prezentarea ansamblului rezidential Six Residence Ansamblul rezidential Six Residence este compus din 3 blocuri cu un regim de inaltime redus ce au fiecare in componenta cate 15 unitati locative, si anume: garsoniere, apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere complet decomandate, predate “la cheie”. Constructie pe cadre de beton armat Compartimentare caramida porotherm [...]

Six Residence - Ansambluri rezidentiale Bucuresti / Ilfov promovate de Sud Rezidential

Nova Residence 4

apartament-1-5

SudRezidential prezinta proiectul cu numarul 4 sub numele Nova Residence. Situat in Zona de Sud a Capitalei, intre doua artere principale, Soseaua Oltenitei si Soseaua Berceni, la numai 7 minute de statia de metrou Aparatorii Patriei, Nova Residence 4 reprezinta alegerea ideala pentru cei care doresc sa evite agitatia si aglomeratia orasului, dar sa aiba [...]

Nova Residence 4 - Ansambluri rezidentiale Bucuresti / Ilfov promovate de Sud Rezidential

Pagina 1 din 3123

Ansambluri rezidentiale Bucuresti - 2012

ansamblul rezidential Moon Residence 2
Confort Urban Residence apartamente noi rahova

Parteneri

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului
  • Primaria Popesti Leordeni
  • Primaria Sectorului 4
garsoniera Bucuresti 18000 euro

Asociatia ADIRU promoveaza si apara interesele dezvoltatorilor imobiliari din Romania in vederea dezvoltarii unei piete imobiliare cat mai eficienta si profitabila dar cu respectarea principiilor de etica, transparenta, corectitudine si parteneriat.

Asociatia dezoltatorilor imobiliari din Romania Adiru sustine si promoveaza ansambluri rezidentiale de apartamente si vile in Sector 4: Berceni, Aparatorii Patriei, Oltenitei, Dimitrie Leonida, Metalurgiei, Grand Arena, Brancoveanu, Popesti Leordeni.